KARÁCSONY 2022

FELKÉSZÜLTETEK MÁR A KARÁCSONYRA? PERSZE AZ IRODA FELDÍSZÍTÉSE TALÁN MÉG RÁÉR…
DE A KIS AJÁNDÉKOT AZ ÜGYFELEK ÉS ÜZLETI PARTNEREK SZÁMÁRA MÁR MOST ÉRDEMES KIVÁLASZTANI. SZERENCSÉRE MI MÁR EBBEN IS TUDUNK SEGÍTENI!
IDÉN MI HOZZUK AZ AJÁNDÉKOT!

 

Tudtátok, hogy már különleges édességekkel, csokoládékkal is foglalkozunk? Persze nem itt az erkélyen szüreteljük a bonbont a nasifáról, a szaktudást és a kézműves finomságok gyártásra alkalmas műhelyt egy kedves partnerünk biztosítja számunkra, mi pedig azzal foglalkozunk, amihez igazán értünk: az alkalomhoz és formához tökéletesen illeszkedő, egyedi csomagolás megtervezésével.

 

Hogy miért több ez mégis, mintha egyszerűen megrendelnénk valahonnan a szükséges mennyiséget? Mert a partneri kapcsolatunk lehetővé teszi, hogy az édességek az ügyfél számára kért méretben, formában, ízkombinációban készüljenek el, így alkotva tökéletes, összehangolt egységet. A Lastminute Advertisingtól jól megszokott kreativitás pedig édes meglepetéseinkben is megmutatkozik.

TETSZIK AZ ÖTLET?

ÍRJ NEKÜNK EGY LEVELET, ÉS FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!

ÍME NÉHÁNY AJÁNLAT KARÁCSONYI AJÁNLATAINKBÓL:
1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
3
3

press to zoom
1
1

press to zoom
1/3
 KARÁCSONYI TÁBLÁS 
 CSOKOLÁDÉK 

Helyben öntött, kézzel festett figurák extra díszítéssel (például csillag, aszalt gyümölcs, gyöngy, csepp vagy olajos magvak), változatos ízekben, magas minőségű belga csokoládéból. Egy tábla tömege díszítéstől függően 80 és 120 gramm között van.

1
1

press to zoom
2
2

press to zoom
9
9

press to zoom
1
1

press to zoom
1/9
 KARÁCSONYI FIGURÁLIS 
 TERMÉKEK 

Egyenként, kézzel festett karácsonyi csokoládéfigurák, amelyek készülhetnek kisebb, 50 gramm körüli, nagyobb, 80 és 100 gramm közötti méretben, vagy akár töltött változatban, 100 és 150 gramm közötti méretben. A finomságok alapanyaga lehet tejcsokoládé, étcsokoládé vagy fehér csokoládé, töltelékként pedig nugátkrémet vagy ropogós gabonaszemeket ajánlunk.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
 HISZED, VAGY SEM: EHETŐ PÁLINKA 

Harapható italkülönleges-ségeink kézzel foghatóvá teszik a pálinkát. Ezek a színes, vidám kockák bármilyen céges bulin feldobják a hangulatot. Változatos ízekben és gyümölcsökkel is kérheted. Légy vele óvatos, mert könnyen levehet a lábadról!